Rijlessen Leiden Rijschool leiden - Rijles LeidenRijschool autorijles Leiden Follow me

Rijlessen Leiden Rijschool leiden


 

 

Wil je rijles in Leiden dan rijschool Follow Me 

 

rijschool leiden

 

Goedkope rijlessen en een goed slagingspercentage bij het cbr in Leiden

 

Supersnel je rijbewijs halen kijk op

 

Spoedcursusrijbewijs-leiden.nl

 

onze landingspage: 

 

rijschool-leiden.com

 

Rijschool Follow me voor een complete rijopleiding in Leiden

 

Wij geven rijles in dé lesauto van 2013 

 

les

Rijschool Follow Me is de Autorijschool voor Leiden.

 

 

Rijschool Leiden of ben je op zoek naar een goede autorijschool in Leiden?Neem dan rijles bij Rijschool Follow Me.Je kiest dan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.Wij geven rijles in Leiden en omgeving.Rijles bij Rijschool Follow Me is goed en niet duur en wij hebben een slagingspercentage dat hoger ligt dan het gemiddelde!

 

Wat rijschool Follow Me belangrijk vindt:

· Persoonlijke aandacht

· Verantwoord en veilig leren rijden 

· Geen onnodig hoge kosten

· Rijles op maat

 

 

Autorijschool Follow Me voor rijles in leiden en omgeving

Rijschool Follow Me is al veren jaren een zeer vertrouwd adres voor rijles in Leiden en omgeving.Het slagingspercentage ligt dan ook hoger dan het landelijk gemiddelde.Onze rijlessen vinden plaats in en rondom Leiden en omgeving. De examenplaats is Leiden. Je krijgt rijles in een Hyundai I30. Deze auto is genomineerd als de rijlesauto van 2013. Bovendien duurt een uur rijles bij ons 60 minuten (en geen 50). Je rijinstructeur houdt een persoonlijke instructiekaart bij. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We staan er garant voor dat je geen les teveel neemt.

Wij halen je thuis op en brengen je natuurlijk ook weer thuis.Maar je kunt ook afspreken dat we je ophalen op school of bij het station.En daar start dan je rijles. 

 

 

Autorijschool Follow Me biedt maatwerk bij rijopleidingen 

Wanneer je bij autorijschool Follow Me komt voor een rijopleiding,kijken wij naar wat er voor jou het beste is. Er wordt een pakket samengesteld dat bij jou past. Op deze manier betaal je niet te veel en kun je snel van je rijbewijs genieten. De instructeur adviseert je hierbij over de verschillende mogelijkheden. Stel je hebt een pakket van 35 uur en tijdens je rijopleiding blijkt dat je maar 30 uur nodig hebt voordat je examen doet. Je krijgt dan de 5 lessen die nog over zijn van ons terug.Je betaalt bij ons dus alleen de lessen die je hebt gebruikt!Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor losse lessen of een spoedopleiding, in plaats van een pakket.Hiermee onderscheiden wij ons van andere rijscholen in Leiden Wij behoren tot de flexibele rijscholen leiden. 

 

 

 

Op de andere pagina's op deze site vind je belangrijke informatie die je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Daarnaast vind je adressen die je nodig hebt voor je rijopleiding.

 

Bij onze rijschool kun je je rijbewijs al halen vanaf 16,5- 17 jaar.Wij zijn in het bezit van het certificaat 2toDrive. De praktijkexamens worden afgenomen door het CBR in Leiden.

 

Direct beginnen met rijlessen in Leiden:Rijschool Follow Me kent geen wachttijden. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen en dus direct beginnen met rijlessen? Dan is dat geen probleem! Bij Rijschool Follow Me is altijd wel een plekje vrij voor kandidaten uit Leiden en omgeving.

 

 

De voordelen van rijles nemen bij Rijschool Follow Me:


- Geen wachttijden, direct beginnen met lessen


- Persoonlijke aanpak


- Rijlespakketten


   Betaalbare prijzen

 

-Spoedopleiding in Leiden en omgeving.

 

 

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen, mail of bel ons gerust.

Het e-mail adres en de telefoonnummers voor rijles in Leiden kun je vinden bij

 Contact

 

rijschool contact

Rijles leiden       Rijles leiden        Rijles leiden        Rijles Leiden

 

 

Rijschool  Follow Me geeft rijles in Leiden Leiderdorp  Oegstgeest  Voorschoten Zoeterwoude Sassenheim  Katwijk  Valkenburg  Warmond   Voorhout  Rijnsburg Wassenaar en Noordwijk. 

 

Tevens spoedopleiding en spoedcursus in Leiden en omgeving.

 

Autorijschool Follow Me is de rijschool in Leiden.