Rijschool Valkenburg Rijschool Follow Me - Rijles LeidenRijschool autorijles Leiden Follow me

Rijschool Valkenburg Rijschool Follow Me


 

 

 

 Woon je in Valkenburg dan rijschool Follow Me 

Autorijschool Valkenburg zh

 

 

Goedkope rijlessen en een goed slagingspercentage bij het cbr in Leiden

 

Snel je rijbewijs halen kijk op

 

Spoedrijbewijs-valkenburg.nl

 

onze landingspage:

 

rijschool-valkenburg.coms een rijopleiding boekt.

 

Rijschool Follow me voor een complete rijopleiding in Valkenburg

 

Wij geven rijles in dé lesauto van 2013

 

 

Rijschool Follow Me is de Autorijschool voor Valkenburg zh.

 

 

 

Welke opleidingen verzorgt autorijschool Follow Me in valkenburg en omgeving? 

 

Autorijschool Follow Me verzorgt rijbewijs B opleidingen in de regio Valkenburg zh. Ik, eigenaar van Autorijschool Follow Me, geef al vanaf 1996 met veel plezier autorijles in Valkenburg zh en omstreken. Doordat wij een kleine rijschool zijn, kunnen wij de begeleiding op een persoonlijk niveau houden. De kandidaten ervaren dit als zeer prettig.

 

rijbewijs

 

De leerling staat bij rijschool Follow Me centraal

 

De leerling staat bij ons centraal. Door de persoonlijke aanpak past de lesmethode perfect bij de leersnelheid en het karakter van de leerling. Het is een uitdaging om de rijlessen toe te spitsen op individuele wensen en het beste naar boven te halen. Hoge kwaliteit begint bij betrouwbare en veilige rijlessen.

 

 

 

Autorijschool Follow Me biedt een kwaliteitsopleiding voor iedereen in Valkenburg zh

 

Bij autorijschool Follow Me krijg je les van een vaste instructeur. De instructeur wordt bijgeschoold volgens de regels van de overheid. Je hebt een vaste lesauto en we halen je, binnen Valkenburg en regio, van huis op. Bovendien duurt een uur rijles bij ons 60 minuten (en geen 50). Je rijinstructeur houdt een persoonlijke instructiekaart bij. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We staan er garant voor dat je geen les teveel neemt.

 

rijlessen

 

Autorijschool Follow Me biedt maatwerk bij rijopleidingen 

 

Wanneer je bij autorijschool Follow Me komt voor een rijopleiding, kijken wij naar wat er voor jou het beste is. Er wordt een pakket samengesteld dat bij jou past. Op deze manier betaal je niet te veel en kun je snel van je rijbewijs genieten. De instructeur adviseert je hierbij over de verschillende mogelijkheden. Stel je hebt een pakket van 35 uur en tijdens je rijopleiding blijkt dat je maar 30 uur nodig hebt voordat je examen doet. Je krijgt dan de 5 lessen die nog over zijn van ons terug. Je betaalt bij ons dus alleen de lessen die je hebt gebruikt! Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor losse lessen of een spoedopleiding, in plaats van een pakket. Hiermee onderscheiden wij ons van andere rijscholen in Valkenburg zh. 

 

 

 

Op de andere pagina's op deze site vind je belangrijke informatie die je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Daarnaast vind je adressen die je nodig hebt voor je rijopleiding.

 

Bij onze rijschool kun je je rijbewijs al halen vanaf 16,5-17 jaar. Wij zijn in het bezit van het certificaat 2toDrive. De praktijkexamens worden afgenomen door het CBR in Leiden.

 

Direct beginnen met rijlessen in Valkenburg zh:Rijschool Follow Me kent geen wachttijden. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen en dus direct beginnen met rijlessen? Dan is dat geen probleem! Bij Rijschool Follow Me is altijd wel een plekje vrij voor kandidaten uit Valkenburg en omgeving.

 

 

De voordelen van rijles nemen bij Rijschool Follow Me:


- Geen wachttijden, direct beginnen met lessen


- Persoonlijke aanpak


- Rijlespakketten

 

  Betaalbare prijzen

 

 -Spoedopleiding in Valkenburg zh en omgeving.

 

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen, mail of bel ons gerust.

Het e-mail adres en de telefoonnummers voor Valkenburg zh kun je vinden bij Contact

contact
neem een kijkje op onze faceboek pagina 
 

https://twitter.com

https://plus.google.com/+RijschoolFollowMe

Rijschool Valkenburg zh        Rijschool valkenburg zh           Rijschool valkenburg zh

 

 

Rijschool  Follow Me geeft rijles in Leiden  Leiderdorp  Oegstgeest  Voorschoten Zoeterwoude  Hazerswoude  Katwijk  Valkenburg  Warmond   Voorhout  Rijnsburg  Wassenaar en Noordwijk. 

 

Tevens spoedopleiding en spoedcursus in Valkenburg zh.

 

Rijschool Follow Me is de rijschool in Valkenburg zh.